Gör det där lilla extra: anlita en konferencier: anlita mig!

Jag skapar en helhetskänsla för er publik samt en lugn och stressfri scen där ert arrangemangs deltagare känner sig trygga och kan fokusera på att vara sig själva på scenen. I mitt yrke som teaterimprovisatör är jag van att interagera med både publik och medspelare och jag jobbar alltid med en tydlig publikkontakt även som konferencier. Med min långa erfarenhet som improvisatör i ryggen är det oväntade inte en risk utan en möjlighet att göra det planerade än mer levande och lekfullt.

Oavsett uppdragets omfattning kommer jag som er konferencier skapa en inkluderande och varm atmosfär för både publik, deltagarna på scen och dig som arrangör. Ett övergripande ansvar för att arrangemanget håller sig till både hänvisad tid och ämne är även det en självklarhet.

Varje uppdrag är unikt, hör av dig via mail, Facebook eller telefon så kan vi prata mer om hur jag kan hjälpa dig att göra just ditt arrangemang ännu bättre. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Vi hörs!

Det kändes väldigt tryggt med Anton som konferencier på Stora Scenen…
jag visste att alla där skulle tas omhand och för mig som arrangör betydde det att jag kunde slappna av och lägga allt mitt fokus där det verkligen behövdes

Lena Sjöstrand, projektledare, Euroskills 2016

It was a pleasure to work with Anton, our Event Moderator. He was active, informant and interviewed our Partners and spectators with such a positive energy. He interacted spontaneously and was very flexible to the schedule.

Sandra Pfeffer, Head of Division Eventmarketing, Hamburg Convention Bureau