När ni behöver något mer än en presentatör…

Anlitar ni mig som er moderator!
Som er moderator håller jag ihop arrangemanget och gör mer än bara presentera deltagarna. Jag är er samtalsledare till ett panelsamtal eller till en frågestund efter en föreläsning. Jag är er programledare som håller ihop debatten eller gör intervjuer på scen m.m. När ni anlitar mig som moderator skapar jag en varm och trygg atmosfär där jag är den självklara länken mellan publik och scen.

Mina improvisationsfärdigheter är givetvis en stor tillgång när jag t.ex. leder ett samtal. En viktig sådan färdighet är ett aktivt lyssnande: att höra både det som sägs och det som sägs mellan raderna. Min utgångspunkt i allt mitt arbete på scen är en engagerad nyfikenhet, är ämnet något jag redan brinner för eller finns det en chans för mig att lära mig något nytt? Denna positiva energi bidrar till att engagera både deltagare och publik.

Ett övergripande ansvar för att arrangemanget håller sig till både hänvisad tid och ämne är en självklarhet oavsett uppdragets omfattning.

Varje uppdrag är unikt, hör av dig via mail, Facebook eller telefon så kan vi prata mer om hur jag kan hjälpa er att göra just ert arrangemang ännu bättre. Kontaktuppgifter hittar ni längst ner på sidan.

Vi hörs

It was a pleasure to work with Anton, our Event Moderator. He was active, informant and interviewed our Partners and spectators with such a positive energy. He interacted spontaneously and was very flexible to the schedule.

Sandra Pfeffer, Head of Division Eventmarketing, Hamburg Convention Bureau

Det kändes väldigt tryggt med Anton som konferencier på Stora Scenen…
jag visste att alla där skulle tas omhand och för mig som arrangör betydde det att jag kunde slappna av och lägga allt mitt fokus där det verkligen behövdes

Lena Sjöstrand, projektledare, Euroskills 2016